Eire

Så er jeg hjemvendt fra Irland i et helt stykke (ikke som visse andre, gys!) til glæde for mit mødrene ophav – det har været en fantastisk skøn tur, hård men fuld af oplevelser! Hård, fordi mine rejseledsagere var en flok tidsfacister der så absolut ville nå alt muligt på een uge. Og er man 5 personer ude og rejse sammen, må man jo indgå en masse kompromisser. Jeg er nu glad for at jeg har lært at drikke opkvikkende stimulanser såsom kaffe. Turen var skøn, fordi Irland virkelig er et dejligt land, så anderledes fra resten af Europa. Masser af frisk luft og natur – og Connemara er virkelig fantastisk. Men det er nu rart at være hjemme igen. At se TV. At kunne komme i seng før kl. 12. Stå op når det passer mig (sådan cirka) At være alene. Glæder mig til næste gang jeg skal ud og rejse – men her i mellemtiden nyder jeg nu at være hjemme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *