En ny blog ser dagens lys

De er nogle nørder, dem der administrerer B-one Aps. Jeg har vist publisheret SÅ meget ævl på mebbe.dk, at kapaciteten er overskredet, og jeg tror egentlig heller ikke at jeg ligefrem vil betale for at have mine pludrerier online. Så jeg rykker hele baduljen herovre så jeg kan fortsætte med kagleriet men i en noget mere anonym udgave. Der har været mange suspekte personager der kiggede med over skulderen på min blog. Altså folk der kender mig i virkeligheden. Folk der kender folk der kender mig. Vældig hyggeligt, men måske også lidt presserende til sidst. Nu får vi bare se om jeg kan finde ud af at være hemmelig. Det tror jeg næppe, men nu har jeg i al fald flyttet adresse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *