Irland

Det har aldrig været så billigt at rejse rundt i Europa med fly som nu. Det har jeg naturligvis benyttet mig af – i morgen går turen til Dublin. For en tusse. Lidt keltisk charme, grønne landskaber, rødmossede fyre samt Guiness. Det bliver en fascinerende tur, en roadtrip med min irske veninde Cathy som chauffør. Vi skal suse rundt i landet. Galway, Connemara, Sligo, Donegal, Giant’s Causeway, Belfast og naturligvis Dublin med det der hører til. Pubber, Wicklow Mountains og så videre. Det bliver selvsagt ikke en daseferie i solen (hvilket jeg ellers godt kunne bruge nu) men derimod en naturferie med en masse vandren rundt. Røde kinder og grønt bakkelandskab. Jeg fryser lidt ved tanken, men jeg glæder mig alligevel helt vildt. God påske!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *