Kaffe

Øger kaffe ens koncentration? Jeg ved det ikke, men jeg prøver at nedsvælge en kop af det sorte gift nu. Jeg synes i grunden at det smager rimelig ulækkert, hvis ikke det er blevet uskadeliggjort i form af en latté – men jeg har fundet ud af at kaffe har uovertrufne evner til at vække en til live under en forelæsning. Så jeg sluger bare det sorte stads. Det skulle være sundt nok. Jeg tror dog ikke på det. Nu sætter jeg så min lid til at det kan øge koncentrationen, så jeg kan få konsumeret den avancerede tekst om dokumentarisme på engelsk. For der findes jo mange ting der er noget sjovere. Som eksempelvis at skrive og læse blogs.

0 tanker om “Kaffe”

 1. 10 august ’07
  Nice blog – keep going
  Ved godt at det er adskillige måneder siden du sidst skrev blogindlægget 🙂 men synes alligevel at jeg skal putte en humorisk kommentar her.

  Sundt nok?, (må lige tjekke artiklen), jeg klikkede og fik overskriften i møde:
  Tusinder indlægges med diarré i Bangladesh

  meget sundt… :O

 2. Tak 🙂

  Linket er vist afgået ved døden- men interessnt, det med tusinder, der indlægges med diarre…. ad for en kæmpe produktion af l… 🙁

 3. Det er vist værre med den tidlige Kolera-epidemi i asien for små 50 år siden(tror jeg)

  som bekendt er der millioner af de kære risgnaskere. og så flyder der med adskillige tons risafføring og -opkast for at sige det så pænt som muligt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *