Killary Fjord

Saa er der tid til en lille bette opdatering fra hostellet i Killary Fjord, Connemara i Irland. Jeg kan slet ikke komme i forbindelse med noget som helst via. mobiltelefonen, saa jeg har affundet mig med den naesten meditative tilstand der kan opstaa naar man er fuldstaendig uden kontakt med hjemlandet. Dublin er kosmopolistisk og cool, resten af Irland er bare skoen! Landet emmer af groenhed og fairy tales. Det gaelliske sprog er som taget ud af en Tolkien-roman. Det er som at vaere medvirkende i et eventyr at koere gennem landskabet. Fantasien faar fri naering i taagerne. Daemoner og smaa lygtemaend, nisser i skovene, elverfolk og saa videre. Vi har udforsket Connemara i dag – i morgen gaar turen til Belfast. Alt i alt er jeg ganske forelsket i dette her land, og jeg skal saa absolut tilbage hertil – paa en rejse der ogsaa skal inkludere Skotland og Wales.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *