Naboerne


I løbet af den seneste måneds tid har jeg fået nye naboer – både til højre og til venstre for mig. Først flyttede det suspekte, uidentificerede væsen til venstre for mig helt ubemærket – fik aldrig set væsenet an. Det var et væsen som levede sit liv bag nedrullede gardiner. Derfor var forventningerne store, og jeg håbede naturligvis at en lækker, kernesund fyr á la Jason Lewis flyttede ind, og at han tilmed var typen der gik nøgen rundt med gardinerne trukket til side, når han var hjemme. Måske ikke helt nøgen, men så i hvert fald med et par slidte, velsiddende håndværkerbukser på. Men odds for dette er jo 1:1000, som Jägermeister snildt kunne reklamere for. I stedet for flyttede en ung pige ind, men hun har nu god stil hvad indretning angår og er typen der ikke trækker gardinerne for. Så lidt kønt var der da at kigge på. Altså hvad indretningen angår. Så flyttede nabo til højre for mig ud, og igen kunne jeg håbe. Desværre har jeg igen måttet sande at mine fantasier ikke er specielt realistiske. Mødte naboen her forleden. Denne gang en nabo af hankøn. Sikkert en flink fyr, men meget gennemsnitlig på Dawson (var det det han hed?) fra Dawson’s Creek måden. Sikkert sådan en type der elsker en ubetinget. Men ikke typen der kan et eller andet med en … slagluftbor/lufthammer (hvad hedder sådan noget?) … eller noget. Jeg havde engang en dødlækker nabo, dengang jeg boede i Vanløse. Og han var single, for jeg mødte ham engang på trappen kl. 5 om morgenen – han var i selskab med en pige. Det var interessant dengang, men i denne omgang tror jeg at jeg må tage til takke med to nye, gennemsnitlige men sikkert flinke naboer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *