Aftale-bæ

Jeg læste engang en blog hvor personen så fint skrev om begrebet øje-bæ, som jo betyder noget i retning af et meget udelikat syn… han omformulerede så begrebet til ‘aftale-bæ’. Det vil sige en aftale som simpelthen er dybt uønsket, men som man under ingen omstændigheder kan slippe udenom. Som f.eks. en aftale hos tandlægen. Jeg har hele fire store aftale-bæ’er denne uge, og bare tanken gør mig træt. Sidde inde i et lummert, mørkt redigeringslokale med verdens kedeligste dokumentar om musselmaling. I selskab med en gruppe der ikke er ret meget mere ophidsende. 12-16 idag, 10-16 imorgen og torsdag og 9-18 fredag. Søde mennesker, men jeg tror aldrig jeg spontant har grint sammen med dem. Jeg håber vejret bliver dårligt. Alt andet ville ikke være til at bære. Men så ser alt til gengæld meget lysere ud næste uge, ikke flere aftalebæ’er. Nå, men jeg bør vist også huske at bestille tid hos tandlægen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *