Cam-lir

Jeg fik lige et link til noget cam-lir på nettet. Noget der hedder CamFrog. Det er år siden jeg har bevæget mig ind sådan et sted, og som en ikke alt-for-overvældende-grim pige med et forholdsvis skandinavisk look er man virkelig jaget vildt. Vældig sjovt, men også ret intimiderende at alle kan se en. Det var jeg ikke klar over i starten, så jeg fik et mindre chok. Så bruger man derefter tid på at gå listen efter for at se hvad der er for nogle snegle der glor på en. Heldigvis er jeg ikke stødt ind på nogen wankere – endnu. Er ikke på nogen måde ekshibitionistisk anlagt, så jeg synes slet ikke om tanken at nogen skulle sidde og runka ved synet af mig. Det fede ved det sted er, at der er et SignLanguage rum hos CamFrog. Mikrofon forbudt. Døve mennesker er vældig søde og rare og de sidder ikke og rykker i noget som helst. De spørger i stedet for venligt hvor man er fra og laver sjov på tegnsprog. Snakkede lige med en Avi (nej ikke noget filformat) fra Israel og han var en vældig hyggelig fætter. Sjovt at være der. Rart at blive bekræftet i at døve er en stor familie, selv vildtfremmede mennesker på nettet forstår en med det samme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *