Dansommer

Normalt på denne tid ville jeg allerede have været i gang med at planlægge en 4 ugers backpacker-tur til sommerferien, men for en gangs skyld har jeg ingen planer. Så absolut ingen planer. Har kun booket et fly til Paris ultimo juni til en film/kulturfestival for døve, der varer i tre dage. Og så er der sommerhus-uge i Løkken med la familida ultimo august. Måske skulle man for en gangs skyld dyrke konceptet Dansommer®. Nasning af folks sommerhuse, grillaftener, iskolde drypperter på diverse tangbefængte strande, masser af fadøl, lækre solbrune fyre med bøllehatte, khakishorts og vandresandaler der allesammen hedder Rasmus eller Martin (SÅ dansk at det næsten gør ondt) Islands Brygge, tour-de-Dannevang på Marcello osv. Nu håber jeg bare at vejret kan gøre det muligt. Og så må solen gerne begynde at øve sig på at skinne nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *