Engelsk royalness

Fik set lidt hatte-parade i fjerneren i går. En masse ulasteligt klædt englændere med overdimensionerede blomsterkasser på hovedet. Synes nu det er cool nok at de to nisser endelig fik hinanden, efter 30-40 års hemmelighedskræmmeri som nok skyldtes elizabethansk modvilje. Ret synd for den sympatiske og kønne Diana at hun blot skulle fungere som image for Charles, og at hun røg af svinget dengang i 90’erne. Med hele verden som tilskuere. Men the true love for Le petit Prince var altså Camilla. Det synes jeg egentlig er fedt nok. De er jo glade for hinanden, og det er dejligt at se at sand kærlighed stadig findes i dag. Og så var det for øvrigt sjovt at se William og Harry. William var altså ret lækker i sine unge dage, men jeg synes ligesom han er lidt falleret nu. Ligner sin far mere og mere, hvilket ikke just er et plus. Harry er næsten pænere. Camillas børn ser faktisk ganske okay ud – men det skyldtes jo nok den manglende tilstedeværelse af Charles’ lettere uheldige gener. Gad vide hvordan den engelske tronarving ville have set ud, hvis Diana aldrig havde været inde i billedet. Uak. Så ville der nok være meget færre piger der havde engelske prinsessedrømme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *