Filmmaking

Det scorer helt vildt at rende rundt med et kamera. I dag har jeg indkasseret en masse smil fra fyre fordi jeg løb rundt med et kamera og filmede min veninde på Strøget. Det er egentlig vildt skægt at lave dokumentarfilm. Især når vejret er så godt som det er, for så bliver billederne jo automatisk lækrere at se på ligesom alt andet i solskinsvejr. Og så har jeg jo vist fundet en gadget der scorer på samme måde som Marcello. Som den afdøde maler Jens Jørgen Thorsen sagde: “Jeg maler for at få fisse”. Jeg laver film for at få fisse… øhhh, altså det andet (det var kun en halv sandhed, men den lød nu sjov) Anyway – for at være en smule seriøs, så er der virkelig potentiale i at have et kamera.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *