Flyvende fænomen

Det var da godt nok lidt af en ordentlig motherfucker af et fly de har lanceret i Toulouse i dag. Jeg må erkende at jeg var lige ved at falde i søvn da jeg var i biografen og se Aviator, livede kun op når de klassiske filmstjerner dukkede op og når jeg kunne se mit snit til at gramse på ham jeg var i biografen med dengang. Filmen var dræbende, og fly er ikke det mest frække emne jeg kan komme i tanker om. Men det er et eller andet fascinerende ved den der Airbus A380. Hvalen med vinger. 853 passagerer. Hold da kæft. Og så pusler de med tanker om at indrette en spa i flyet. Det er totalt langt ude og totalt fantastisk. Jeg kunne godt tænke mig at benytte noget af min bryllupsrejse i sådan et ordentligt brød. Vegetere i luksussuiten med den udkårne og nyde alle faciliteterne i flyet. Det indløser vist så også automatisk et medlemskab af The High Mile Club. Cool nok. Men så skulle det ikke være fra København – tingen er nemlig alt for stor til at kunne møffe sig ind i lufthavnen. Det er da cool. Håber bare ikke den bliver en flyvende Titanic, altså, det virker jo lidt urealistisk at noget med et omfang som en fodboldbane overhovedet kan komme op i luften. Men hvis humlebien kan flyve…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *