Forårsfesten – med lir i luften

Jeg har på det sidste nydt at observere folk og se hvordan de interagerer med hinanden – noget jeg ellers aldrig har kunnet finde ud af fordi munden normalt ikke står stille på mig. I går var jeg på arbejde til en fest – 9 stive timer i stiletter. Vi fik tømt mindst 2-3 tre-liters vodkaflasker og mindst 4-5 flasker Fisherman’s Friend, og jeg må sige at folk virkelig gik til den. Især den lidt ældre segment af ungdomsafdelingen. De var helt ustyrlige. Sjovt at se stive mennesker, når man selv er pinligt ædru. Interessante samtaler, interessante scoretaktikker og så ikke mindst interessant, alt det alkofolket frembruser i deres rus. Mine ellers så fornuftige veninder der var helt ved siden af sig selv. I dag er jeg noget smadret, men det er sjovt nok ikke tømmermænd men bare almindeligt ødelagte fødder. Det var en vældig god fest også fra den anden side af baren. Håber de fremtidige fester bliver lige så sjove!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *