Landsmøde

Det er lidt ironisk at den dag om ugen hvor jeg oftest er træt netop er om søndagen. Weekenden burde man jo bruge til afslapning. Tre dages andægtig tilstedeværelse i magtens centrum blandt de tunge drenge i døveverdenen er gået. DDL landsmøde som DDU-repræsentant. Normalt skal jeg have mine 8 timer hver nat, men det er så endt med en 12-15 timer samlet over weekenden, fordi det jo altid er spændende at snakke med nye mennesker. Mingle rundt blandt thirty-somethings og opefter – helt op til seventy-somethings. Ældre mennesker skal virkelig have deres måltider til tiden, og helst efterfulgt af en solid omgang kaffe & kage. Så vi nåede bogstaveligt talt aldrig at blive sultne siden vi simpelthen konstant tyggede på et eller andet, men det var nu også hyggeligt. De stakkels små børn i Afrika. Men nu trænger jeg til en søndag med putte, søvn og afslapning ovenpå al den overvældende networking og alkoholindtagelse i går aftes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *