Lille grim mand

“She likes pretty boys” sagde min veninde om mig til en pige vi talte med her for et par uger siden. Gør jeg det? Er jeg til prettyboys? Ved nærmere eftertanke – jo der er måske noget om det! I hvertfald hvis man ser på min statistik den seneste tid… burde måske prøve noget nyt og radikalt. Gå Charlotte fra Sex and the City i bedene. Hun endte nemlig med at gifte sig med en lille, skaldet, ekstremt behåret, tykmavet og grim mand. Sågar en der smaskede med åben mund og gik nøgen rundt i lejligheden. Men han var så sindssygt charmerende, at ens hjerte slog kolbøtter af ømhed. Sådan en fyr burde jeg måske nappe en dag. Incl. masser af charme. Hvis man kan abstrahere fra fyrens obskøne udseende og til tider dyriske manerer, er der jo et hav af fordele. Han er din for ever. Dine veninder er vilde med ham, men de kunne aldrig drømme om at prøve at score ham. Det kunne andre piger, for den sags skyld, heller ikke. Han laver garanteret morgenmad til dig på sengen og masserer dine fødder. Du er omdrejningspunktet i hans liv. Han får dig til at grine. For ham er du en gudinde. Han er der altid for dig. Jeg mødte i sommers en mand der seriøst lignede mr. Bean, men som havde en ganske ung og pæn kone. Efter et stykke tid forstod jeg hende straks – manden kunne charmere selv et isbjerg. Måske skulle jeg ændre mine præferencer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *