Note to self

IKKE spise foran computeren. Jeg gentager, IKKE spise foran computeren. Konsekvens: Et mylder af små suppehorn (pasta) i smør, oregano og hvidløg (bizart, men man må tage hvad man har) UD OVER hele tastaturet og i forskrækkelsen over dette kom jeg tilmed til at hælde et skvat saftevand oveni herlighederne. Man kan hælde meget ud af et tastatur, men ikke alt, må jeg sande. Har forsøgt mig med køkkenrulle og vatpind. Heldigvis klistrer smør ikke, men tastaturet har i stedet for en delikat dunst af smør og hvidløg. Og gulvet skal vist have en tur med gulvmoppen. Mette, husk nu det her: ikke, ABSOLUT ikke spise foran computeren. I hvertfald ikke noget der ikke kan hældes ud af tastaturet. P.S. Fuck… det STINKER… hvordan får man smørlugt væk? Kan man vaske tastaturet i sæbevand? Anyone…?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *