OPdatering

Jeg har siddet og hardcore-nørdet hele eftermiddagen og det er der kommet en ny side ud af! Hvis jeg selv skal sige det, synes jeg at den er vældig sød. Incl. sådan et lidt wannabe-independent-filmmaker/documentary agtigt (søsters udsagn) billede af mor her på forsiden. Fik lidt nok af det pink helvede, så nu har jeg atter dyrket minimalismen for fulde gardiner. Kælet for detaljerne hvad billederne angår. Så her er det, og de mindre farveglade kan nu vove sig ind. Målet er at integrere bloggen også, men det er i skrivende stund mere end hvad mit lille tømmermandsplagede hovede kan klare. Og til det formål bliver jeg nok nødt til at konsultere en ægte nørd. Tror jeg. Men jeg håber da at jeg er steget et par grader i nørde-skalaen efter denneher omgang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *