Paradis is

Jeg ved knap om jeg skal grine eller græde. De har lige åbnet en shop lige om hjørnet. Deres is er stærkt vanedannende. Jeg ender jo med at blive en af de mange på Amager, der skal have den daglige fix. Bare efter is. Så det er jo både godt og skidt. Normalt er jeg ikke ret meget til is, men deres nocciola er næsten på linje med en anden ting som vi ikke nævner her. Og så vil jeg prøve deres vaniglia, ciocciolato bianco, rocher, kokos og alt det andet – frisk og hjemmerørt næsten direkte fra mama’s cuisina! Isen er fedtfattig og konsistensen er superlækker. Jeg ved at jeg giver dem en masse gratis pr, men jeg får altså nervøse trækninger ved tanken om at de åbner her. Det bliver slemt når det bliver varmt. Men i al fald – Paradis is har indtaget Amager!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *