Så har man set det

Interessant artikel – er det bare mig der kom til trække på smilebåndet? Altså… ved godt at det er en alvorlig sag, og at manden er ked af det. Var det en kvinde der blev udsat for voldtægt, ville jeg også være blevet forarget. Men en kvindelig voldtægtsforbryder – den tanke må jeg lige lade stå et øjeblik. Jeg ved godt at nogle kvinder er glubske huntigre, jeg har ladet mig fortælle nogle historier af good-looking drengevenner. De har vist oplevet nogle enormt aggressive eksemplarer af hunracen. Den sjoveste historie jeg til dato har hørt, er en andenhånds beretning fra en af mine veninder om en fælles bekendt fra Wales. Han er stor og skaldet (og ikke særlig delikat at skue hvis man spørger mig) – en aften var han gået i brædderne, som de nu har for vane at gøre derovre i UK. Da han vågnede, mærkede han noget fugtigt på issen. Det var vist en eller anden tilfældig kvinde der havde… forlystet sig… på hans isse. Det var han vældig stolt af og fortalte det til alle der gad at høre på ham. Incl. min veninde. Jeg var bare SÅ færdig af grin da jeg hørte den historie – så jeg tror altså ikke det er alle mænd der får depressioner af oplevelser af den art.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *