Singelringen

Måske er det bare mig, men jeg går ud fra at alle de fyre jeg møder i byen er singler. Derfor er forundringen stor, hvis det viser sig at de rent faktisk har kvindeligt vedhæng på. Men der findes råd for det. Læste om det i Politiken i dag – Singelringen, for den ultimative single m/k. Mon det svarer til at rende rundt i en T-shirt hvor der står noget i retning af at man er lige til at håndplukke? Altså en tand for desperat. Jeg er slet ikke en desperat single (endnu?) men måske er det egentlig smart. Altså ikke det med T-shirten, for sådan en kunne jeg under ingen omstændigheder finde på at iføre mig. Men Ringen rummer uanede muligheder. Så kan man jo kaste sig frådende over den lamsebamse i Netto, fordi man har spottet Ringen på hans finger. Så kan man jo også bedre tillade sig at helt umotiveret plante en hånd på hans numse. Fordi han er iført Singelringen. Interessant, hvad sådan et koncept kan bruges til. Der er sgu penge i skidtet. Underholdningsværdien er også i top.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *