Studietid

Det er altså farligt at aftale at læse sammen med ens venner. Jeg er på Universitetet og har nu arbejdet seriøst i tre timer. Så rykkede vi over til den gamle ildelugtende bygning, og så gik det galt. Der er trådløs netopkobling her. Resten af tiden er så simpelthen gået med at sidde og fnise over hjemmesider og spise chokolade der er så fed at det grænser sig til det perverse. Alle de studerende sidder og ser ud til at arbejde. Men gad vide hvor mange der i virkeligheden bare sidder og knævrer over MSN? Dog, okay, det her er smadderhyggeligt. Og så håber jeg egentlig at jeg kommer i gang med at arbejde igen. Egentlig skulle jeg redigere, men vi var for mange i lokalet – og storhjertet som jeg jo er, tilbød jeg naturligvis at ofre mig og gå glip af redigeringen. Til fordel for at sidde her og drive den af sammen med en der er lige så doven som mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *