TV-værter

I går havde jeg den sjældne fornøjelse af at zappe rundt på cirka 100 kanaler. Faldt over TV-sporten i norsk udgave. Rålækker ung studievært, kernesund, delikat mandlig blondan. Faldt helt i svime over ham. Og så slog tanken mig. Hvorfor dyrker TV-sportsredaktioner mandlige værter, der ligner sure karklude i hovedet og som ikke er til at vriste af skærmen selv efter 25+ år? Okay, jeg ved ikke så meget om TV-sport, da jeg ikke ligefrem ser det. Måske er mine udtalelser dybt urimelige. Men jeg ser jo det aldrig, fordi der jo sjældent er noget attraktivt at se på. Men jeg ville elske det, hvis TV-sporten ansatte en rålækker ung mand til at læse nyhederne op. Kort sagt, jeg slår et slag ind for flere unge, lækre mandlige tv-værter. I ligestillingens navn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *