A prioritaire

Alt i livet handler om prioritering. Og derfor irriterer det mig at folk siger at de “ikke har tid” når det drejer sig om noget som jeg synes er vigtigt. Kan de ikke bare sige, at de ganske enkelt ikke gider det? I min verden er alt et spørgsmål om prioritering. Hvis jeg ikke gider noget, og mangler en (dårlig) undskyldning kan jeg da godt finde på at sige at jeg ikke har tid. Men jeg kan så godt love for at det 8 ud af 10 gange er decideret løgn. For selvfølgelig har jeg tid, eller kan finde tiden til det, hvis jeg virkelig brænder for det. Men selvfølgelig er det lidt problematisk at være mig ind i mellem. Hvis nu vi tager den her eksamensperiode. Jeg kunne sige til alt og alle, at jeg ikke har tid, for nu læser jeg altså til eksamen. Sådan noget forstår folk. Men hvis nu jeg pludselig får lyst til at tage ud nyde solen søndag eftermiddag selvom jeg skal til eksamen dagen efter, så gør jeg det. Fuck at jeg egentlig ikke har tid til det, fordi jeg burde sidde hjemme og læse til eksamen. Hvis jeg skal ud og løbe, kan jeg sagtens finde tiden til det. Om det så skal være klokken 7 om morgenen (som visse perverse sjæle mener) så har jeg tid. Men det er jo så spørgsmålet om jeg gider. For naturligvis gider jeg ikke stå op klokken syv om morgenen. Men i det mindste siger jeg ikke, at jeg ikke har tid. Jeg gider nemlig bare ikke. Så kort sagt – jeg tror ikke helt på begrebet “jeg har ikke tid” for otte ud af ti gange er det ikke andet end en dårlig undskyldning. Det hele handler ganske enkelt om prioritering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *