Aftenstur

Aftensmad, aftensgåtur og aftensguf – tre næsten fremmede begreber for mig, noget der hører til barndommens land… med en mor der var helt ustyrligt vild med at gå aftenstur og som forøvrigt stadig ihærdigt prøver at slæbe mig med ud, når jeg er på besøg hjemme. Men her i København er det slet ikke noget jeg praktiserer, heller ikke den nærmest rituelle aftensguf hvor teen blev båret ind sammen med diverse lækkerier på bakke. Herhjemme kværner jeg bare en plade chokolade hvis jeg skulle få de lyster. Det er nu fordelen ved at bo sammen med mennesker, så opfører man sig pænere og sådan. Men her til aften fik jeg så lavet rigtig aftensmad, der tilmed smagte så godt at jeg lige skulle have en portion til. Og en mere. Ikke særlig smart, men så fandt jeg på at tage ud og gå aftenstur. Det var egentlig med lidt blandede lyster, for man ved jo ikke hvad der er for nogle suspekte skabninger der gemmer sig bag buskene omkring Christianshavn Vold, måske endda udstyret med pumpguns? Har ikke så meget lyst til at være den næste overskrift i formiddagsbladene. Men afsted kom jeg så. Og de eneste der ville have min krop var nogle myg (det lignede i hvertfald myg) – så det var faktisk en rigtig herlig tur. Tror jeg vil tage og praktisere aftenstur noget oftere, jeg bor i hvertfald et godt sted med masser af grønne udflugtsmuligheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *