Cafetur

Følelsen af at leve i et lorteland reduceres væsentligt af at sidde en hel dag i solskinnet på Amagertorv og bare uhæmmet glo på alle de mennesker fra København, provinsen og udlandet, der i store strømme defilerer forbi. Godt garderet bag store solbriller og med en latte (hvor Radikal-agtigt) i hånden, samt godt selskab, kan man oven i købet (næsten) tillade sig at sidde og diskret kommentere de mest iøjnefaldende amerikanske turister og så forøvrigt også diskutere de forbipasserende yngre fyres fuckability. Det er ekstra interessant når man har forskellige præferencer hvad type angår. Vi spottede endda en kendt playboy der med den ene skønhed efter den anden ofte figurerer i de kulørte blade – og vi kan begge skrive under på at han er endnu mere udelikat at skue i levende live. Men det var ellers en dejlig luksusdag i byen, der forhåbentlig også resulterede i lidt mere farve i hovedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *