Kalenderfetich

Jeg har en fetich for nye kalendere – kan blive ved med at købe kalendere, selv om man basalt set kun har behov for en. Det er ikke fordi jeg er en vigtig person med en overtegnet timemanager, men der er noget ved at bladre i en masse tomme sider der kun venter på at blive udfyldt. Bare det at sidde og indskrive nye aftaler, fødselsdage mm. kan gøre mig helt ektastisk – men alligevel er jeg ikke typen der klistrer biografbilletter ind i kalenderen og sirligt sidder og skriver aftaler ind med tuscher der har forskellig farve. Faktisk er min kalender enormt kedelig og uopfindsom at skue, men alligevel begynder jeg at glæde mig til at få en ny kalender allerede medio maj. Det kan ske at jeg tilmed køber en årskalender ved udgangen af året. Havde engang i et anfald af vanvare købt en indbundet rød læder Filofax til 900 kroner, men heldigvis overtalte den snusfornuftige ex-kæreste mig til straks at levere den tilbage. Tror godt at Mayland og de andre kalenderfirmaer kender til sådanne sælsomme personager som mig med kalenderfetich, for jeg er i hvert fald en god kunde hos dem. Og ligeledes kan jeg flippe ud i butikker som Ordning & Reda der har en masse papirvarer, lækre indbundne, u-udfyldte sider der bare ligger der og skriger på at blive begramset af mine ivrige fingre. Mon der er andre der har samme eller lignende fetich’s?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *