Lidt mere auditivtet

Fra et uhumskt hjørne i badeværelsesskabet fandt jeg mine gamle auditive gadgets frem, Phonak høreapparater fra sluthalvfemserne, frem og satte dem på for at se hvor meget jeg kunne begå mig i det larmende arena. Tog hen i Amager centret med dem på, og den tur tog nær livet af mig. Nu sidder jeg her med hovedpine, for det er slet ikke morsomt at høre. Jeg tror faktisk at disse små stykker stenalderelektronik slet ikke gengiver lyd som de bør. De lyde jeg får ind i hovedet er i hvert fald ekstremt væmmelige, og nogle gange var det så slemt at det ligefrem svimlede inde i hovedet på mig. Når jeg børster tænder med høreapparater på, rejser alle hårene på kroppen sig. Gyselig lyd. Begynder straks at forstå hvorfor jeg valgte som jeg gjorde dengang. Gad godt at finde ud af hvordan det er gået for høreapparatteknologien siden slut halvfemserne, for det er jo trods alt snart ti år siden. Men projekt lære dansk går troligt videre. Min far mener at jeg sagtens kan ende med at tale som en indvandrer. Og det er da lidt sjovt. Eksotisk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *