Mors egne små uhyrer

Så publisherer jeg endnu en eksklusiv videoblog med to små mimrende gæstestjerner i showet. Kort fortalt går det ud på at det er første (og sidste) gang jeg laver en film med bamserne, for jeg har desværre været nødt til at sælge dem igen. Det går ikke at have sådan nogle pus i Odense, for der er stort set ingen pasningsmuligheder for dem når jeg er væk, hvilket jeg ofte vil være. Så jeg annoncerede dem i den Blå Avis, og straks var der en hr. lærer der ville købe dem som fødselsdagsgave til sin stedsøn. Han lovede dem et langt og lykkeligt liv, så selv om jeg er meget ked af at skulle af med puslingerne, håber jeg de fortsat kan hygge sig. De flytter i næste uge – jeg tror mit moderhjerte brister. Citat fra videofilen: “Det her er mors lille mus. Og det her er også mors lille mus.” Kommer til at savne dem. Men så er der jo mulighed for at se bebserne rende rundt på filmen hvis det skulle blive for overvældende. Here goes.

0 tanker om “Mors egne små uhyrer”

  1. :’)
    Dejligt at få lov til at opleve de hengemte minder af en svunden tid, ok ok , det er cirka ti år siden jeg fik mit første “drenge”marsvin og marsvinefarm-eventyret sluttede med en hunmarsvin som sagde farvel og tak for denne gang cirka 6 år efter 🙂
    Kan stadig smile af disse naive/chamrende mimrende snuder 🙂

  2. Hehe… marsvinefarm ligefrem, sådan en gad jeg godt have – måske en dag, med have.. så kunne man have et mindre harem af disse små, kære uhyrer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *