Så skal der flyttes

Så er det officielt – jeg er kommet ind på mit tilvalg. Det kræver lidt extra timer end nu, faktisk skal jeg på SDU stort set hver dag plus deltage i en masse projekter. Så derfor tegner alt for at jeg rykker teltpløkkerne op og rykker mod Odessa. Så hvis der er nogen der har en tom penthouse for studieåret 2005-06 er jeg interesseret. Prislejen er jo ikke så rabiat som den er her i hovedstaden. I det hele taget tror jeg at forbrugerniveauet er noget lavere derovre. Så kan jeg leve som en prinsesse. Hvor er det eksotisk. Odense. Det er noget charmerende ved at flytte til en by hvor man ikke kender et øje. En by, hvor kosmopolisme er et ukendt ord. Men siden det kun er for et år er jeg frisk på udfordringen, ellers kan jeg jo altid kapitulere og så pendle hver dag. Ellers er Odense jo lige midt mellem København og Århus, så jeg bedre kan pleje mine århusianske kontakter. Og når året er ovre, står alle døre åbne for mig. Har jo ikke noget vedhæng der binder mig fast. Jeg kan flytte tilbage til København, til Århus – eller måske udlandet. Jeg kunne meget godt tænke mig at prøve og bo i Australien. De er så søde og de har en fed humor, de australiere. Men tilbage til nuet – først og fremmest skal boligsituationen på plads!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *