Soldyrkning

Når solen titter frem går danskerne amok i et kollektivt glædesudbrud og vælter ud i flokke for at nyde solen. Parkerne fyldes godt op og de alt for længe vinter-indelukkede attributter skal ud og luftes. Har været ude i Kongens Have fredag og lørdag. Fantastisk, fantastisk – i gode venners lag, masser af sol og masser at kigge på. Vi der var på pletten først har fået oprettet en loge for soldyrkere og selvbestaltet udnævnt os som formænd – og første krav er at vores base skal være på Islands Brygge. Der kan man jo dryppe sig i vandet når varmen stiger en til hovedet, hente pizza når sulten melder sig og endelig kan man spotte kendte politikere der går rundt uden tøj på. Uden at lyde for DF-agtigt må jeg sige at der er meget lidt der slår den danske sommer, når solen skinner. Vi tilbragte lørdag aften på Christiania og det var ret fantastisk at spise, drikke øl og ryge hvad man nu ryger når man er på Christiania. Alt imens solen går ned og de postkasserøde hoveder blusser og man bare bliver et stort smil af det hele. Er egentlig glad for at jeg er så meget hjemme i Danmark denne sommer, så håber jeg bare at guderne sender os godt vejr. Det skal de. Sguda.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *