Videoblog nr. 1

Jeg blev vældig inspireret af ham her Kristjansson der er gået i gang med noget videoblogging. Det vil jeg også give mig ud i kast med – så jeg har lige kreeret en sød lille film (hvem sagde overspringshandling?) som jeg hermed publisherer. Den er dog på tegnsprog, så der er nok ikke alle der kan følge med – men jeg snakker om at jeg ikke rigtig kan tage mig sammen til at læse til eksamen. Og at jeg så derfor er rykket ind i et andet rum ved vinduet med den skønne udsigt.

Der er muligheder i skidtet. Skulle jeg få blod på tanden vil jeg dog nok lave disse her små videoklip lidt mere spændende fremover. Noget mere action og nogle flere lokalitationer. Argh eksamen! fylder 2,96 MB og åbnes i et nyt vindue med Windows Media Player. Klippet varer 01:33 minutter. Det er mit første forsøg udi videoblogging så håber ikke det er for pinligt at se på, alt for reallife.log og wannabeagtigt – men sjovt er det i al fald.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *