Østerbronx

Jeg har lige cyklet rundt på Østerbro. Normalt synes jeg det er en rimelig kedelig bydel, grænsende til Hellerup og med alt for mange thirty-somethings i lyserøde/beige/hvide lag-på-lag gevandter bag barnevogne indeholdende små statusdværge iklædt matchende lyserødt tøj fra Kenzo Jungles babyafdeling. Men Østerbro har noget, som resten af København ikke har: Både Friis & Co (accessorie-paradis) og Emmerys. Så jeg sidder her og guffer lækkert rustikt hvedebrød med hjemmelavet chipotlepesto i mig. Og bagefter kaster jeg mig over min croissant med chokolade og marcipan. Dejlig perverst. Og så har jeg min nye taske her ved siden af mig. Jeg har boet ved Trianglen før, og på en eller anden sælsom måde vækker det altid genkendelsens glæde at gå rundt et sted man har boet før. Gad vide om jeg vil savne Amager?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *