Festivaler

Det er ligesom der bliver talt om Roskilde Festivalen her og der og allevegne. For mig er fænomenet bogstaveligt talt indhyllet i mudder (nu i strålende sol). For at afmystificere dette havde jeg faktisk overvejet at prøve at samle folk sammen og tage med i år, Nu ærgrer jeg mig over at jeg ikke bare gjorde det. For sol, fest, fadøl mm. og at overnatte i telt – det hele finder jeg ganske charmerende, måske på den lidt primitive måde. Det er fedt at bare gå rundt og være uhumsk. Det jeg så ikke kan høre musikken er vist blot en biting. Sikkert ikke noget at græde over. Jeg tror ikke der er så mange der rent faktisk lytter til musikken. I stedet for er man vist stiv 24 timer i døgnet og foretager uhumske eksperimenter med alt muligt. Men så må jeg jo have Roskilde festivalen til gode en anden gang. I stedet for drager jeg i morgen til en anden festival, en kulturfestival for døve i Reims ved Paris. Den hedder Clin d’Oeil. Noget med kunst, teater, film og design. Når festivalen er ovre, drager jeg med M. videre til Sydfrankrig hvor vi skal besøge K. som residerer i familiens sommerhus et sted ud for Marseille. Der skal vi tre tøser eksperimentere udi at ligge ved poolen med store solbriller, tørklæde i håret og kølige mojitos i hånden, for Sydfrankrig emmer jo næsten af eksklusivitet. Håber vejret holder når jeg atter er tilbage i Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *