Fodbold

Hvis der lige er nogen der mangler definitionen på gamle grise, så er det altså Lennart Johannsen og Sepp Blatter. En af dem har i en artikel på Politiken udtalt: »Svedige spillere på banen, i regnvejret, eller når de kommer ud fra omklædningsrummet, er smukke. Det vil sælge« Jeg er så vidt da enig, vis vi altså taler om mænd. Men stodderne taler altså om kvindefodbold, som de gerne vil gøre mere sexet. Men hvorfor har der så aldrig været nogen, der har foreslået at herrelandsholdet skulle spille fodbold i strammere shorts og T-shirts? Taler vi om kvindefodbold, ændrer billedet sig. Så mener d’herrer straks at kvinderne skal gøres til sexsymboler, sikkert fordi kvindefodbold er kedeligt. Men hvad med alle os, der synes at fodbold generelt er decideret røvsygt, og hvis eneste fornøjelse ved det er, at se hunks som f.eks. Martin Jørgensen løbe rundt på grønsværen i alt for store shorts? Jeg fristes til at sige: Noget for noget!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *