Fyre i uniform

Arhhh hvor er jeg spændt – jeg kan slet ikke sove. Har haft den mest eksotiske oplevelse længe, blev kørt hjem i en politibil. Der vrimler seriøst med delikatesser på sådan en politistation, og så allesammen spankulerende rundt i uniform. Det blev hurtigt til en imaginær, lummer lægeroman (eller hvad man nu kalder det medie, kvinder bruger til den slags) inde i mit hoved på politistationen, tanker som man jo naturligvis ikke skal blogge om. Har altså den der ekstreme svaghed for mænd i uniform. Lamsebamser hele banden. Men grunden til politi og brand og bål var noget med arbejde, som jeg nok ikke lige bør komme ind på her. Men uden det store drama, forøvrigt. I am SO excited! Hvordan kan jeg dog sove i nat? Måske skulle jeg danne et billede af politimænd i uniform der springer over et hegn… eller noget!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *