Grå-i-grå ferie

Åh hvor er jeg dybt og fælt skuffet. Havde forventninger om at skulle hente mig en andengradsforbrænding hjem her ved Islands Brygge – et mekka for pæne, halvnøgne fyre som man bekvemt kan ligge og tjekke ud garderet bag et par store solbriller og i selskab med drengene, med hvem man kunne kommentere de smækre ungersvende. Bare ligge der og nyde solens varmende stråler, dryppe os i vandet og spise pizza til frokost. Men hvad ser jeg så udenfor? Himlen er tonet i grå-i-grå og alt emmer af generel gennemsnitslig Dansommer. Mig som netop har fået sommerferie, og som er klar på at springe ud i diverse ferieaktiviteter? Men jeg har da mange andre enormt spændende rekreative søndagsaktiviteter: Vaske tøj, gøre rent, besvare mails… og få løbet en tur, så jeg er fit for fight til på tirsdag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *