Håndværkere

I dag på Amagerbrogade så jeg årets første håndværker med sikkerhedshjelm og bar overkrop under overall’en stå på et stillads i færd med at hejse noget op. Desværre var hans korpus ikke særlig delikat at skue. Ingen muskler at flexe og slet ikke noget med at være svedig og ubarberet på den måde. Og heller ikke noget trykluftbor eller hvad det nu hedder. Ved nærmere eftertanke er det også alt for 1992 at være til svedige, overall-beklædte håndværkere (selvom nogle af dem rent faktisk kan være lækre). Det minder mig forøvrigt også om nogle yderst skrækindjagende kort, veninderne og jeg brugte til at spille poker med på en pigeaften for nogle uger siden. Lad mig sige, at det var noget med afklædte mandslinger i udfordrende, strittende positurer og alt for meget homoerotik. Alt for mange associationer til String-Emil kombineret med firsernes store hottie, hvis store manke og strålende blå øjne stadig står lyslevende i min erindring: Fabio. Næ nej. Håndværkere er ikke længere in. De er måske gode for lidt egokæleri, når man passerer dem, men så heller ikke mere. Vi skal have politimænd. Og kaptajner i deres hvide uniform. Som dem her (billede taget af undertegnede i USA 2003)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *