Jørgen

Jeg skal til en venindes modeshow her til aften. Mine andre andre veninder er også med, og de har hver især medtaget deres respektive mandlige vedhæng. Min venindekreds har lige med ét udviklet sig til at være en flok semi-facistiske parforholdsfechitister. De dyrker parmiddage og er snart ved at erstatte betegnelsen “jeg” med “vi”. Og mig? Nå ja, mig! Jeg tager da selvfølgelig bare Jørgen med i aften. Og hvem er Jørgen så? Han er min nye faste accessorie. Han gør alt det jeg siger, han er ufatteligt rig og lader mig regelmæssigt shoppe på hans guldkort. Så er han tilmed intelligent, ser brandgodt ud og er sindssygt charmerende. Han ser mig som jordens eneste attraktive væsen og forguder den jord jeg går på. Og samtidig er han ekstremt macho og lader sig ikke frivilligt være under tøflen, selvom det nok egentlig i sidste ende er mig der bestemmer. Han er en gud i sengen, og en mesterkok i køkkenet og så elsker han at rejse til eksotiske steder. Og hvad mere? Nå ja, jeg glemte den sidste detalje. Han er usynlig. I kan ikke få ham at se i aften. Ha!
PS. Jeg må grædende indrømme det. Jørgen-konceptet er ikke 100% mit, da jeg lånte inspirationen fra hamher uden at linke, da jeg dengang ikke kunne finde indlægget. Men ellers er jeg vis på at jeg gerne må låne Jørgen lidt ind i mellem, når han altså ikke er i biografen. OK med dig, Frederik? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *