Kodak Moments ™

Lejlighedsvise glimt fra en sval onsdagsaften i juni: 1) Forsinkningstruet Mette stæser over Knippelsbro, og når aftalen ved Park, kun to minutter for sent 2) Mette og veninde laver indledende øvelser til hamstring af dame-gadgets i diverse boder i Fælledparken 3) Mette og veninde hopper op og ned sammen med en masse overgearede fruentimmere, noget der skal ligne løbe-opvarmning 4) Ved anden kilometer overhaler Mette diverse bredbagede kvindemennesker på den der yderst irriterende, næsten arrogante måde 5) Mellem 4. og 5. kilometer er Mette mere død end levende og noterer sig at det nok er obligatorisk med en hofteoperation om 55 år 6) Mette, veninde og dennes vedhæng sidder på Mc Donald’s ved Gunnar Nu Plads og fortærer perverst store burger-menuer incl. Sundae is med chokolade. Sådan forløb Alt For Damernes Kvindeløb 2005. Dette er således mettisk liv & levned, og ikke mindst, moral, i en nøddeskal.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *