Lortevejr

Vi tæller den 2. juni (hov, tillykke med dagen, lillesøster!) og vejret er bare bad bad. Jeg har i dag købt sådan en smart mini transportabel grill til de lange dage i parker og på stranden, så jeg forlanger dælme at vejret snart arter sig. Min sporadiske farve er ved at forsvinde igen, og igår tog jeg endda en morfar (elsker dette ord for middagslur) med tæppe på, en rekreativ aktivitet man ellers mest dyrker om vinteren. Men for at se positivt på det, så har vi i Danmark det perfekte arbejdsvejr. Jeg sidder her og puster lidt ud, for jeg er i gang med at sprede et lag Ajax over hele hytten, så jeg ikke behøver at have dårlig samvittighed, når jeg er ude flere dage i træk for at nyde det gode vejr. Hvis det altså kommer. Og nu hvor jeg er ved mit tema om livet som døv. Kan jeg ikke få en af de her boliger, gerne centralt placeret, sådan en lys og luftig lejlighed midt i støj-infernoet. Jeg har faktisk slet ikke noget imod at bo der. Så bare sig til hvis der er nogen her der er blandt de 33,3% der gerne vil flytte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *