Organisationsarbejde

Der er sommerferie, vejret er halvkedeligt, men så er det heldigt at jeg er på kursus i disse dage. De fleste mennesker synes nok at organisationsarbejde er noget af det kedeligste i verden, men jeg synes det er fantastisk spændende. Også selv om det har en dunst over sig af noget nørdet og ret usexet. Men bare det, at ville ændre verden og møde andre der vil det samme. Og så at få inspiration til det. Networking, kompetencer, vidensdeling, kampagner – jeg elsker disse ord. Og der er simpelthen ingen andre der interesserer sig for sådan noget, så det føles næsten som et overdådigt dækket tag-selv-bord af spændende ting og initiativer. Jeg fatter altså ikke at folk interesserer sig for det, men så handler det jo nok om at montere små eksplosiver under stolene på dem, som jeg længe og intenst fablede om til en med-organisations-nørd igår. Nu skal jeg vist videre, for der er mere kursus i dag. Skulle vist nok ikke have drukket alle de fadøl i går, for jeg skal også til kvindeløb i dag. Damn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *