Skt. Hans aften

Sankt Hans aften er for mig lidt af en mystisk størrelse. I allerbedste DF-ånd forestiller man sig jo aftenen som noget i venners/families lag med lange, hvide kjoler, fællessang og bål mod en klar nattehimmel, det er et yndigt land. Man får måske lidt for meget rislende hvidvin og aftenen ender med at kigge stjerner og det er alt sammen så yndigt. Men hvis man lige skal lægge Pias fugtige drømme til side, er sandheden jo nok snarere den at det har pisregnet de sidste 3-4 Skt. Hans aftener i træk, bålet har ikke kunnet overleve på de vilkår, vennerne er blevet væk (på ferie) og engang har jeg også prøvet at ende med at sidde på en bodega på Bisiddervej i NV med de venner der nu var at opsamle i landet. Men i år skal det være anderledes. Vejrguderne har vist lovet godt vejr, så jeg har sms-spammet folk til en art Skt. Hans sommer-grill-happening med kølig hvidvin og diverse salater & medtag-selv-kød og mobile minibarer. Så nu er der bare om at gå i gang med at kokkere og håbe at det bliver lidt sjovere/grønnere/varmere i år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *