Tandlægebesøg

Er det bare mig, eller er kvindelige tandlæger ikke mere sadistiske end deres mandlige kolleger? Måske er der noget over det der “kvinde er kvinde værst”, for jeg har haft en mandlig tandlæge engang, og dengang havde jeg ikke natlige tilbagevendende mareridter om tandlægebesøg. Det fik jeg først da jeg flyttede til Østerbro i 2001 og mødte min nye tandlæge, som har plantet en dyb frygt for tandlæger i mig. Af den grund har jeg ikke været til tandlæge i 1-2 år. Besøget i dag var lige så grum, og som resultat har jeg faktisk små sår i mit tandkød. Også selv om der ingen huller var. Pinen startede med en omgang flåen mellem mine tænder med den der lille spidse genstand, røntgenfoto (praktisk, hvis jeg en dag bliver fundet nøgen og myrdet i en grøftekant) og så slibning af tænderne, eller tandkødet, for at være mere præcis, med en bore-agtig slibemaskine, pudsning af tænderne med det der afskyelige middel, endnu en omgang med den lille spidse genstand og så skældte hun mig ud for ikke at bruge tandtråd nok – og så demonstrerede hun triumferende brugen af tandtråd ved at hårdhændet file med tråden mellem mine tænder. Jeg var nærmest grædefærdig da jeg kom op af stolen. Som kronen på værket kunne jeg snildt få lov betale 300-et-eller-andet for den omgang. Regulær tortur, siger jeg. Jeg er et nedbrudt menneske.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *