At flytte

Forsatanda… jeg havde lige så lykkeligt fortrængt hvor selvdestruktivt det er at flytte. En veninde sendte mig en sms, om at hun havde et par småting der skulle flyttes over til kæresten. Det har så resulteret i 6 timers uafbrudt sliden og slæben, og halvvejen er endnu ikke nået. Sådan en lille pige, min veninde, og mange ting. Efter kærestens lidende udtryk i ansigtet at dømme tror jeg at de får ikke så lidt at diskutere, for der er i hvertfald ikke plads til det hele i den lille NV-lejlighed. Jeg skal desværre selv snart flytte, til Odense, og jeg tror jeg begynder at skille mig af med det værste ragelse allerede nu. Godt at jeg i forvejen er rimelig minimalistisk anlagt, det gør mig helt høj at smide ting ud ud. Det anbringer mig i en nærmest zenbuddhistisk lykketilstand og sætter gang i fantasierne om hvor skønt jeg kunne bo. Mon ikke jeg skulle skille mig af med alt lortet med undtagen af sengen, bøgerne og computeren? SÅ slipper jeg for flyttemareridtet. Og kan indrette mig på den helt rigtige måde. Jeg må også hellere se at anskaffe mig en hærdebred Jens eller to, så jeg slipper for at slæbe for meget. Jeg har 1 ½ måned til at finde ham. Eller dem. Hmm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *