Den franske riviera

Jeg lider allerede af post-ferie trauma, har begyndende symptomer på depression over den lidet delikate hjemlige udsigt til en betonvæg. Nåmen, det var en fantastisk ferie i Frankrig, og især vil jeg fremhæve den sidste del, sommerhuset ved Côte d’Azur incl. havudsigt og det hele. Mine fantasier om at ligge ved en svømmepool iført lilla D&G bikini, tørklæde, store solbriller og sydfranske delikatesser (med uovertrufne evner for at vifte for mig) kunne virkelig realiseres ved rivieraen, selv telefonnumrene var på plads, men inden det kunne komme så langt, skulle jeg naturligvis hjem, fordi SAS ikke lader kunderne ændre flybilletterne. Jeg vil tilbage. Nu. Men for at dulme det, kan jeg jo se mine sparsomme optagelser fra ferien gennem – har faktisk lavet en lille videoblog på turen langs vandet fra Saint-Cyr-sur-Mer til Nice (gennem bl.a. St. Tropez og Cannes) Så mon ikke der dukker noget op indenfor den nærmeste fremtid?

Udsigten fra soveværelsesvinduet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *