Mere scooter-bøvl

For dælen…! Nu er Marcello død igen-igen. Denne gang ikke noget med chickt flagrende tørklæde ind i noget motorværk. Det er sikkert bare en eller anden løs dims inde i scooteren. Noget benzintilførsel eller hvad det nu hedder, måske. Det er altså rimelig irriterende, for det er jo Vespa-udluftnings-sæson nu. Udover at snedigt søge efter en hærdebred flytte-Jens må jeg vist hellere også have radaren ude efter 1 stk. fingernem Dennis til at lave scooter for mig. Jeg har faktisk også telefonnumret på min mand ude fra NV-værkstedet, men okay, han er nok lidt for ung og bebumset efter min smag. Men på den anden side – jeg nægter at trække 100 sort monster af en Vespa de 6-7 kilometer ud til NV. Egentlig burde jeg selv sætte mig ind i det. Ville være rimelig cool at kunne ordne noget motorværk selv. Men jeg tror bare jeg fucker det op så. Nogen der kender et scooter-værksted på indre Amager?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *