Mudder og babybløde muler

Jeg er blevet ramt af et voldsomt anfald af den danske folkesygdom – ondt i røven. Dette lidet flatterende udtryk, pain in the ass, har fået en helt ny betydning efter at have tilbragt sammenlagt ca. 30 timer på hesteryg, klatrende op og ned af nogle bjerge ved Mols. Var nemlig på ridelejr et sted med en masse islandske dyr. Må benytte mig af denne anledning til at citere mit yndlingspostkort som jeg fik sidste år af en af mine yndlingspersoner: “Måske sker det i morgen mandag, at jeg får mulighed for at beride en islænder. Hvilket jeg også gjorde i nat. Páll hed han. Babyblød og platinblond. Gråblå øjne. Vakkert. Må sige at der er noget med de blondissmos her – de er jo naturlige. Alene det er noget at komme efter. Kys, XXX.”
Min personlige islænder hed Alfur, men den var hverken platinblond eller vakker, den var altså bare en brun pelsbold. Til gengæld var dens mule babyblød og lige til at voldkysse. Men samtidig var den også lidt af et dræberdyr, hvis man skulle tro personalet på lejren. Til Eva, som helt sikkert læser det her – tak for en sindssyg uge med alt for meget slik (åh, min mave!) og alt for mange platte kommentarer der blandt andet involverede vores fælles ven String-Emil og ham den der kendte mand med anti-loverboy-look’et.

P.S. Billede: Alfur med blomst i håret (metroseksualiseret vallak)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *