Single-status

Det er nasty, og jeg ved at diverse mødre og ekskærester lurer med på bloggen, men denneher sommer er rimelig frustrerende. Jeg må grædende indrømme det. Jeg har for en gangs skyld slet ikke kronede singledage, for jeg kommer kun ud, når jeg skal på Islands Brygge eller på shoppetur, men aldrig om aftenen, for alle vennerne sidder inde og lumrer med deres kærester. Normalt har enhver kvinde med respekt for sig selv mindst en fyr eller to, der render efter hende og bekræfter hende i hendes lækkerhed til de fester hvor begge er til stede. Det behøver naturligvis ikke at betyde, at man rent faktisk skal forfalde sig til ham. Han skal bare være der og ville have en så meget, for det er bekræftelse nok. Nåmen, sådan nogle jeg haft inden de forsvandt ud i tosomheden. Men hvad gør man så? Man kan modtage søde kommentarer om at man er “hot” på bloggen. (tak for bekræftelsen!) Man kan også rykke ind på dating.dk, denne elektroniske mande-mekka, og snakke med en eller anden hunk. Så skriver man vægge op og stolper ned med ham. Lader ham lovprise en, ens vid og lækkerhed – og vice versa. Tilfredsstillelsen er vag, men den er der. Argh. Ja, kære ekskærester, jeg indrømmer det. Egentlig kan man skrive meget sjovt om det forum. Nu har jeg jo alligevel indrømmet det – at jeg er på dating.dk. Og lad os nu komme til sagen: Singler har en højere underholdningsværdi end etablerede mennesker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *