Sommerferie

København er min havn. Som det ser ud lige nu tror jeg dælme ikke at jeg rykker til Odense alligevel. Jeg har haft alt for mange suspekte telefonsamtaler med fynboer, alt for mange opringninger og alt for mange aftaler der smuldrede ud i det blå. Og samtidig har hele farcen lagt grobund for en stærk og vedvarende angst for tanken at flytte. Jeg har det hele her. Jeg bor 10 minutter fra Hovedbanegården. Jeg kan pendle. 3 daglige timer ud og se med DSB. Så smækker vi det sammen med dagens læsning. 6-7 kilometers cykling til Syddansk Universitet fra det lumre banegårdscenter. Og tilbage. Så bliver jeg da rigtig slank (tak for tippet, Maria). Og nu kan jeg igen slappe af og nyde min sommerferie. London kalder om et par uger, og jeg har allerede arrangeret en dobbeltdate med to englændere og mig plus søster, vi skal ud og danse salsa. Det er lidt eksotisk – sådan at tage ud og danse med de indfødte. Og når Swinging London er veloverstået, uden for mange bomber forhåbentlig, kalder Løkken i selskab med la familia. Dog ca. 1 måned efter at byens natteliv var på sit højeste. Og ca. 5-6 år for sent. Selv min lillesøster er for gammel. Det er de purunge, der går i byen i Løkken. Vi andre er bare nogle gamle kællinger, der kan komme ind overalt. Men i det mindste har jeg nu fred i sjælen og et hjem i København.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *