Dagens usle gerning

Jeg er blevet berøvet. 1 stk. lækker HELT ny taske i blødt skind er væk. Plus indhold. Kalender, solbriller, pung og ikke mindst – nøgler. Jeg tog det cool, men inderst inde lurede et hysterisk anfald over tanken om at tyven rent faktisk havde både min adresse og nøglen. Det er ikke noget værre min fantasi kan fostre, end at der dukker en stor, fæl, ildelugtende og klam mandsperson op foran min seng når jeg sover om natten. En mand der lige skal høste den sidste bonus efter at have ribbet hele min lejlighed. Gys. Heldigvis fik jeg alt formalia ordnet på et par timer, incl. låsesmed. Men helt ærligt, hvordan kan nogen mennesker være så svinske at gøre sådan noget mod sådan en stakkels lille pige? Især når det eneste de får ud af det er en lækker taske, ditto solbriller og en pung minus kontanter. Men med Wildcard og et par klippekort. Og det koster mig et mobilabonnement der fortsætter uden mobilen. Og en allerhelvedes masse besvær og bøvl. Ekstra irriterende er det, at jeg faktisk skal afsted til shoppeparadis numero uno, London, uden at have et visakort. Og så er der lige den sidste detalje, at forsikringsselskabet som regel har helt ude i skoven-latterlige regler for den slags. Man skal springe op og råbe STOP TYVEN! Hvor mange er der lige der gør sådan noget? Hvis de overhovedet opdager at den snedige tyv har haft sine lange fingre i ens sager. Jeg havde faktisk passet ret godt på tasken. Og den blev alligevel stjålet. På en ganske respektabel cafe. Som en person et eller andet sted engang sagde, og jeg citerede, da min cykel blev hugget: Tyv, gid din røv må klø helt vildt meget og dine arme er for korte. Håber du vil komme til at henslæbe resten af dit usle liv i armod. Desværre incl. lækker taske.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *